5 beste truffelsoorten en de ervaringen 

Ben jij benieuwd wat nu eigenlijk de beste truffels zijn die je in Nederland kan krijgen? Wij zetten de top 5 beste truffelsoorten voor je op een rij en vertellen je ook wat je kan verwachten bij deze truffels. 

#1 Atlantis truffels 

Dit zijn volgens velen de aller beste truffels op de markt. Dit komt waarschijnlijk door de hoge dosering psilocybine die erin zit. In deze lijst vind je ook nog de Hollandia en Utopia truffels. Deze komen ergens in de buurt van de dosering, maar nog steeds zijn ze zeker niet zo intens. Het fijne aan Atlantis truffels zijn dat ze prettig van geur zijn en de smaak ook erg goed is. De trip zelf kan als heftig worden ervaren vooral als je nog een beginner bent. Zo zijn de visuele effecten hevig, maar ook de reis naar binnen is intens. Je kan de dosering van 15 gram natuurlijk als beginner terugzetten. Benieuwd naar een antlantis truffels ervaring, klik dan hier voor meer informatie. 

#2 Hollandia truffels 

Deze truffels staan hoog aan de lijst van truffels. Waar ze gekweekt zijn is natuurlijk geen hoge wiskunde. Zo komende deze truffels van Nederlanders bodem. Wij Nederlanders nemen nooit halve maatregelen. Dit zie je ook in de dosering aan psilocybine. Daarnaast is hij voor een beginnend tripper zeer aan te raden. Hij is meer mellow als het gaat om de reis die je maakt naar binnen. Ook de visuele effecten zijn niet zo intens waardoor je een heerlijke milde trip tegemoet gaat met hollandia truffels 

#3 Utopia truffels 

Je wil het liefst een portie kopen die je kan gaan doseren voor misschien meerdere losse keren. Want van één portie Utopia truffels kan je flink trippen. Daarom is het ook best aan te raden om hem te verdelen in twee doseringen en misschien wel drie doseringen. Wil je een geweldige ervaring dan gaat Utopia hiervoor zorgen. Vooral de visuele effecten zijn erg goed van deze truffels.

#4 Mexicana truffels 

Dit zijn waarschijnlijk één van de bekendste truffels ter wereld. Dit komt vooral omdat ze erg oud zijn. Zo zijn het één van de eerste truffelsoorten die in Nederland verkocht werden. Voor de beginnend gebruiker is de Mexicana truffel een perfecte keuze. Bij een lagere dosering voelen deze truffels erg warm en wazig aan. Wanneer je de dosering gaat verhogen dan kom je waarschijnlijk in een medium trip terecht. Je zintuigen staat bij deze truffels wel altijd op scherp! 

#5 Pajaritos truffels 

Deze truffels staan erom bekend dat ze erg klein zijn van stuk. Hierdoor worden ze ook vaak genomen door mensen die truffels eten moeilijk vinden. Je kan ze bijna gewoon als pilletjes doorslikken al is het voor snelle werking altijd beter om te kauwen. Dit zijn truffels die zijn aan te raden voor iedereen. Zowel de beginnende als de gevorderde tripper. Doordat de truffels zelf klein zijn kan je ze makkelijk doseren. De Pajaritos truffels worden dan ook veel gebruikt voor microdoseringen. Dat is tegenwoordig intens populair. 

Laatste van Blog