Top 10 reiscadeautjes voor de enthousiaste reizigers.

Reiscadeautjes voor hem of haar 

De volgende 10 cadeau tips zijn voor elk geslacht te geven (anders staat dit duidelijk aangegeven en een variant er naast). Naast deze blog kun je ook onze cadeautjes winkel bekijken, waar je originele én betaalbare cadeautjes vindt! Naast de 10 tips, hebben wij ook nog eens 3 bonustips onderaan de lijst toegevoegd voor je. Zo maak je toch nog éxtra kans op het juiste cadeautje. Alvast veel geefplezier gewenst!

Tip #1: Zoku thermosfles 

Stoer, handig en ontzettend leuk. De thermosfles is uitgerust met RVS, dubbelwandige constructie en parakoord. Super handig dus voor de reiziger!

Bekijk de thermosfles


Tip #2: 101 Wereld wonderen

Vind de meest verbazingwekkende plekken op de wereld en hoe je daar terecht komt! Geef je dierbare dit boek; zo heeft hij of zij genoeg inspiratie voor zijn volgende reisbestemming!

Bekijk het reisboek


Tip #3: Koffer van Suitsuit

Met deze vette koffer van Suitsuit wordt er enkel nog vooruit gekeken. De koffer is duurzaam gemaakt van natuurlijke materialen en ziet er ontzettend hip uit. Daarnaast is de Suitsuit super handig!

Bekijk de koffer


Tip #4: (Massage)reiskussen

Stoer, handig en ontzettend leuk. Dit is hét ideale cadeau voor de dierbare die graag onderweg of op reis is. Uitgerust met RVS, dubbelwandige constructie en parakoord.

Bekijk het reiskussen


Tip #5: Verwarmend slaapmasker 

Dit is pas écht genieten onderweg. Dit verwarmd slaapmasker van Northwall maakt de lange reis een stuk comfortabeler. 100% verduisterend & one size fits all!

Bekijk het slaapmasker


Wij zijn al over de helft! Nog geen cadeautje gevonden tussen deze reiscadeautjes? Maak je niet druk; er staan hieronder nog 8 reiscadeautjes die leuk zijn om te geven. Je komt hét ideale cadeautje dus vast nog tegen.

Tip #6: Groundwork rugzak 

De Groundwork-rugzak van Northface is de ideale rugtas om te backpacken. De tas is uitgerust met een groot hoofdvak, gewatteerde laptop hoes en de tas blijft zonder ondersteuning rechtop staan. Wat super handig is om je spullen weer in te pakken!

Bekijk de rugzak


Tip #7: Snorkelset Reeftourer 

De Snorkelset van ReefTourer bestaat uit een stijlvolle snorkelmasker bestaande uit twee vensters en inclusief snorkel. Goede kwaliteit en een fantastisch design! Leuk voor de reiziger die van plan is om te snorkelen!

Bekijk de snorkelset


Tip #8: Picknick laken 

Dit laken kan gebruik worden als stranddoek of picknick laken. Zo zit je dierbare er altijd stijlvol en lekker bij. Geniet van de omgeving op je eigen Gypsy strandlaken.

Bekijk het strandlaken


Tip #9: Fanny pack NF 

Deze heuptas van het merk North Face heeft ruime opberg mogelijkheden en leent zich hierdoor als de ideale tas om mee te nemen op wandeltochten op reis. Neem spullen veilig mee in deze fanny pack!

Bekijk de fanny packTip #10: Stojo koffiebeker 

De opvouwbare koffiebeker van Stojo is natuurlijk ideaal voor reizigers. Is je dierbare een koffiefanaat? Dan mag deze beker niet missen in de reisuitrusting. Na gebruik vouw je de koffiebeker eenvoudig op, zo neemt het nauwelijks ruimte in!

Bekijk de Stojo

Laatste van Blog