Kraamcadeau tips nodig? 13+ ideeën!

13 kraamcadeau tips + bonus tips 

Het langverwachte moment is er dan eindelijk; de geboorte van een baby. Dit is één van de meeste intense gebeurtenis die de ouders (jouw dierbare) gaan meemaken. Hun wereld is immers in de afgelopen maanden enorm verandert… Je bent inmiddels uitgenodigd om op kraamvisite te komen en het wonder fysiek te ontmoeten. Wellicht is dit de eerste keer dat je op een heugelijke bijeenkomst als kraamvisite of een babyshower aanwezig bent, weet jij dan al wat je moet geven aan de nieuwe ouders? We kunnen ons voorstellen dat je hier wat problemen ervaart. Je wilt immers wel een cadeautje geven waar je dierbare iets aan heeft én waar de baby jou later aan herinnerd.


“The littlest feet make the biggest footprints in our hearts


Zorg er ook voor dat jij een ‘footprint’ achterlaten bij het kindje van jouw dierbare. Wij helpen je op weg met meer dan 13 kraamcadeau tips. Wij, van cadeautje-kopen.nl, wensen jou alvast héél véél geefplezier. En mocht er écht niks tussen zitten, dan kun je altijd nog een kijkje nemen in onze cadeautjes winkel of in onze andere blogs.


Tip #1: Tandendoosje 

In onze kraamcadeau tips hebben we cadeaus die leuk zijn voor zowel voor nu als voor later. Waaronder dit cadeau valt! met het tandendoosje raakt je dierbare nooit de tandjes kwijt van hun pasgeborene. Ze worden op een veilige en originele manier opgeborgen.

Bekijk het tandendoosje


Tip #2: Jongens luiertaart

Dit is niet zomaar een luiertaart, deze luiertaart is ideaal voor de voetbal liefhebbende ouder(s). De taart die volledig bestaat uit luiers (erg handig), heeft daarnaast ook een origineel shirtje wat gegarandeerd lachend wordt ontvangen.

Bekijk de luiertaart


Tip #3: Meisjes luiertaart

Natuurlijk bestaat er ook een luiertaart voor meisjes! De luiertaart is uitgerust met allerlei handige en leuke cadeautjes. Handig en origineel!

Bekijk de luiertaart


Tip #4: Gipsafdruk 

Leg de grootte van de handjes en de voetjes voor altijd vast. Later zal hij of zij nooit geloven dat ze zo klein waren! Leuk voor de herinnering, toch? (Échte aanrader in onze kraamcadeau tips.)

Bekijk de Gipsafdruk


Tip #5: Mijlpaal deken 

Leg het eerste jaar van jouw kleintje op een unieke wijze voor altijd vast! De deken is gemaakt van superzachte mousseline en biologisch katoen, waardoor de baby hier geen last van heeft. Ideaal, toch?

Bekijk de mijlpaaldeken


Tip #6: Mijlpaal schijven 

Je begrijpen heel goed dat elk moment met de baby moet worden vastgelegd. Geef de ouders van de baby deze mijlpaal schijven daarom cadeau. Zo kan je deze bijzondere momenten voor altijd herinneren.

Bekijk de mijlpaal schijven


Tip #7: Hangknuffel 

Geef een knuffel die aan de maxi cosi hangt! De hanger bestaat uit meerdere figuurtjes waar de baby lekker aan kan grijpen. Zo vermaakt de baby zich onderweg gegarandeerd.

Bekijk de hangknuffel


Tip #8: Eerste knuffel

Iedereen had vroeger wel een eerste knuffel die meerdere jaren is mee gegaan, toch? Doe deze knuffel cadeau!

Bekijk de knuffel


Tip #9: Zwitsal pakket 

Dit Zwitsal pakket is een perfect cadeau voor (pasgeboren) baby’s en hun ouders. Een box vol heerlijke producten van het grootste en bekendste merk voor baby verzorging. Zeepvrij, mild, hypoallrgeen en pH-huidneutraal. Met andere woorden; je zit 100% goed met een cadeau als dit.

Bekijk het cadeaupakket


Tip #10: Afdruiprek

Droog de flessen en accessoires van de baby netjes af. Voorkom vieze flesjes en dus bacteriën.

Bekijk het afdruiprek


Tip #11: Baby beddengoed 

Geef de ouders een heerlijke baby beddengoed cadeau. Met leuke kleuren en overheerlijke stof is dit hét ideale cadeau van onze kraamcadeau tips voor de baby kamer.

Bekijk het beddengoed


Tip #12: Nachtlampjes babykamer

De nachtlampjes zijn gewapend met sensoren, waarmee ze pas aangaan wanneer het écht donker is. De lampjes geven een warm wit licht af en zijn voor kinderen perfect.

Bekijk de nachtlampjes


Tip #13: Baby loopwagen 

Eigenlijk is dit cadeautje het beste om te geven wanneer de baby al 9 maanden oud is. Maar in veel van de gevallen zul je de baby zien wanneer hij of zij al tegen die leeftijd aan zit. Interactief activiteiten paneel waarmee de baby ook zittend kan spelen.

Bekijk de loopwagen

Laatste van Blog