Sarah cadeau idee gezocht? 9 tips.

Sarah cadeau idee nodig? Het bereiken van de 50 jarige leeftijd is een grote mijlpaal voor de mens. Dit speciale moment moet uiteraard goed gevierd worden. In Nederland hebben we vaak de gewoonte om dit groots aan te pakken. Denk hierbij aan de grote poppen in de voor- of achtertuin. Je bent natuurlijk op zoek naar een Sarah cadeau idee. In deze blog worden tips gegeven om jou te helpen in je zoektocht.


Sarah is 50 jaar, zet de rollator alvast maar klaar!”


Allereerst, het is vrij eenvoudig om een cadeau te vinden voor de Sarah. Zo kun je bijvoorbeeld denken aan een fotobox, hobbypakket of een (kook)boek. Toch willen we je iets beter helpen; je vind hier een lijst met de beste en origineelste sarah cadeau idee.

Tip #1: Suprise! 

Wellicht niet heel leuk om direct te geven, maar wel heel leuk om iemand te verrassen met een versierde ruimte! Haal de versiering en veras jouw dierbare voor haar 50ste verjaardag.

Bekijk de versiering


Tip #2: Borrelen maar!

Leuke en stoere hapjesplank, ideaal om mee te borrelen, met originele tekst gravure. Gemaakt van duurzaam mango-hout. Hoe ouder we worden, hoe meer Bourgondiër je gaat leven, toch?

Bekijk de hapjesplank


Tip #3: Voor de grotere borrels 

Om nog even in thema te blijven van bovenstaand sarah cadeau idee; de borrelbak. Gegrafeerd met de 50 jarige leeftijd, is het een grote smaakmaker onder de ouderen. Maak van elk bezoek een heus fuifje!

Bekijk de hapjesbak


Tip #4: Koffie, koffie en nog eens koffie

Creëer de lekkerste koffievariaties. Dankzij de automatische waterdosering is het apparaat gemakkelijk en snel in te stellen. Door het compacte design past de Mini Me in elke keuken!

Bekijk de Mini Me


Je bent al over de helft van onze sarah cadeau idee tips heen. We geven je nog een aanvullende tip: vaak vind je op de product pagina van onze tips verwante producten. Misschien dat onze tip jou nét niet aanspreekt, maar dat een verwant product dat wel doet. Neem dus echt je tijd en kijk goed rond. Succes!


Tip #5: Pakketje van cadeautjes

Een overheerlijke cadeau pakketje van Rituals kon natuurlijk niet ontbreken in ons lijstje van 9 sarah cadeau tips. De jarige kan met dit pakket helemaal tot rust komen. Komt al verpakt in een luxe bewaardoos, klaar om weg te geven.

Bekijk het cadeaupakket


Tip #6: Badbomset

Hoe lekker is het om te ontspannen in bad na een dag druk bezig zijn. Leg een bal in een vollopend bad en geniet van jouw eigen luxe oase. Overheerlijke en unieke geuren: champagne en blackberry.

Bekijk de badbomset


Tip #7: Fotobox

De explosion fotobox zorgt voor een unieke presentatie van jullie favoriete foto’s samen. Bij het openen van de doos valt de doos uit elkaar, waardoor er 36 foto’s uitklappen. Een verrassing om je vingers bij af te likken. Bekijk via de knop hieronder dit sarah cadeau idee.

Bekijk de Fotobox


Tip #8: Neem je tijd 

De dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt. Het is belangrijk, zeker op leeftijd, om te genieten van de kleinere dingen in het leven. Wat brengt jou gelukt? Hoe vind jij rust in een drukke wereld? Lees dit boek en kom erachter.

Bekijk het boek


Tip #9: Theetje erbij?

Deze originele theeslectie van 9 verschillende blends biologische kruidenthee is voor de thee liefhebbers een must have! De geschenkdoos is gevuld met 45 zakjes overheerlijke thee.

Bekijk de theedoos

Laatste van Blog