Vaderdag cadeau tips; 8 leukste op een rijtje

De 8 beste vaderdag cadeau tips van dit jaar! 

Vaderdag staat weer voor de deur en dat mogen we niet zomaar aan ons voorbij laten gaan, dit betekent dat we onze papa’s voor één keer weer in de watten mogen leggen. Want zeg nou eerlijk hij heeft het dit jaar toch echt wel verdiend. Maar goed wat geef je dan cadeau aan je vader op Vaderdag?
Geen stress in deze blog hebben de allerstoerste en leukste Vaderdag cadeau tips voor onze lezers op een rijtje gezet zodat je ook dit jaar met een tof cadeau kan thuis komen!

Tip #1: Philips OneBlade 

Dé Maserati onder de scheermessen wordt hij ook wel genoemd, de Philips OneBlade is een must have voor elke man! Gemakkelijk in gebruik om je baard te trimmen, te stylen en netjes bij te houden.

Bekijk de Philips OneBlade

Tip #2: Fitbit Inspire 2 – Activity Tracker 

Heb jij een sportieve vader? Of is hij net begonnen met sporten? Dit vaderdag cadeau is dan zeker iets dat goed in de smaak zal vallen. Een onmisbare accessoire voor elke fanatieke sporter. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste metingen van zowel je hartslag, de tijd en slaapritme. Deze fitbit ondersteunt wel 20 verschillende sporten!

Bekijk de Fitbit Inspire 2 – Activity Tracker

Tip #3: Burgers & BBQ Bites boek 

Misschien is het wel heel typisch maar wanneer het zomerse weer voor de deur staat zijn de vaders vaak het eerst die graag de barbeque willen aan steken. Doe daarom je vader een dit leuke BBQ handboek cadeau! Het boek staat bomvol met de allerlekkerste recepten voor op een barbeque en is een gegarandeerd feestmaal!

Bekijk het Burgers & BBQ Bites boek

Tip #4: Zoku Drinkfles 

Een leuk vaderdag cadeau uit ons eigen assortiment is deze stoere thermos/drinkfles van Zoku. Deze robuuste drinkfles is gemaakt van roestvrijstaal en beschikt van een dubbelwandige laag zodat je zowel je warme als koude dranken op temperatuur houdt, super handig dus!

Bekijk de Zoku Drinkfles

Tip #5: Master Your Mindset boek 

Een drukke baan, zorgen dat alles in huis op rolletjes loopt en iedereen tevreden houden. Dat zijn een paar taken waar elke vader wel mee te kampen heeft maar natuurlijk dat hij dat altijd met heel veel liefde. Misschien is het wel leuk om hem een goed boek cadeau te doen voor Vaderdag. Want een gezonde mindset is key om als deze verantwoordelijkheden te balanceren.

Bekijk ‘Master your mindset’ boek

_________________________________________________________

“Een superheld zonder cape noem je papa”

_________________________________________________________

Tip #6: Paco Rabanne Invictus 

Een lekker geurtje is ook een uitstekend cadeau om te geven op Vaderdag, klassiek en moeilijk om hier mee in de mist te gaan. Paco Rabanne Invictus is een iconische mannenparfum die fris van geur is.

Bekijk de Paco Rabanna Invictus

Tip #7: Rituals Autoparfum 

Ga voortaan altijd fris op reis met deze Rituals Autoparfum, ideaal en ruikt erg lekker. Een lekker geurtje op basis van Amber en Musk, een écht mannelijk geurtje dus. Een pluspunt aan deze autoparfum is dat hij erg lang blijft hangen vergeleken andere autoparfums en hij verstelbaar is in intensiviteit.

Bekijk de Rituals Autoparfum

Tip #8: Baardverzorging set 

Ons volgende Vaderdag cadeau tip is deze baardverzorging set, een absolute topper voor elke vader. Komt met o.a. baardolie, een baardborstel en baardbalsem. Houd je je baard/snor in perfect staat en kan je weer goed voor de dag komen.

Bekijk de baardverzorging set

Laatste van Blog