6 Valentijnsdag cadeau voor hem tips

Valentijnsdag cadeau tips voor hem!

Vrouwen, laat jullie niet voor de gek houden… Mannen houden namelijk net zoveel van verrassingen tijdens Valentijn als jullie. Dit jaar wordt Valentijnsdag écht fantastisch. Je gaat namelijk een uniek en onvergetelijk Valentijns cadeau aan hem geven. Zo wordt dit een Valentijnsdag die jullie beiden niet snel vergeten. Dus, wil jij je vriend of man jouw liefde tonen met een romantisch Valentijnsdag cadeau, maar weet je niet precies wat? Geen probleem, wij helpen je graag een stuk op weg met onderstaande tips. Zo vind jij het origineelste en leukste Valentijnsdag cadeau voor hem. Hier volgen de Valentijnsdag cadeau voor hem tips op een rijtje:

Tip 1: Lekker bierpakketje!

Hét Valentijns cadeau; een origineel bierpakket waar je ook nog eens van kan eten… Dit pakket bestaat uit 15 handgemaakte stoere bonbons en truffels. Daarbij komen ook nog 3 overheerlijke (alcoholvrije)biertjes van Insel Brouwerij mee. Dit is de winnaar van de London Bier Awards van de afgelopen 4 jaar (2017 tot en met 2020). Dit is wellicht het lekkerste biertje dat hij in lange tijd proeft. Deze Valentijns cadeau set is uitgerust met unieke biertruffel, gouden champagne truffel en nog 14 andere bijzondere smaken. De truffels zijn tot wel 4 maanden houdbaar. Dit komt doordat ze kersvers zijn en met de handgemaakt worden. Je kan hem hier bestellen. De set wordt geleverd in cadeau verpakking, lekker handig! Is je vent niet zo’n chocolade, truffels of alcoholvrij bier? Maar wel van alcohol bevattende drankjes in combinatie met een spelletje? Dan is de volgende tip écht een leuk Valentijns cadeau voor hem.

Tip 2: Spannende Loveboxxx

Tijdens Valentijnsdag hoort natuurlijk ook een romantisch avondje vol spanning… Daar zorgt deze erotische Adventskalender gegarandeerd voor. Deze is zowel voor man als voor de vrouw geschikt en is een uniek Valentijns cadeau. Achter elk cijfer zit een klein doosje met een toy verstopt. Dit cadeau wordt in deze prachtige vormgeving ook geleverd en maakt zich dus alleen al door het uiterlijk een ontzettend leuk Valentijns cadeau voor hem. Wil je meer informatie over wat het doosje allemaal inhoudt? Bekijk hier de adventskalender.

Tip 3: Draaien én drinken!

Dit is een Valentijns cadeau waar jullie beiden iets aan hebben. Het Roulette drankspel staat garant voor een leuk begin van een gezellige avond. Een leuke avond begint vaak onder het genot van een drankje (of meerdere drankjes). Zorg daarom dat dit drankspel niet ontbreekt. Ieder moet één kleur of eigen shotglaasje kiezen. Je draait vervolgens aan het rad, waarna het balletje begint te rollen en bepalen zal wie er een shotje mag doen. Test jullie geluk en laat het rad bepalen wie er vanavond de sjaak is! In onze cadeautjes shop vind je dit ontzettend originele roulette drankspel. Onder de cadeautjes categorie drank vind je meer van deze geinige cadeautjes! Leuk als kleinigheidje voor jullie romantische Valentijnsdag.

Tip 4: Uniek horloge

Met deze horloge komt je vriend (of toekomstige vriend) nooit en te nimmer te laat aan. Super handig natuurlijk, al helemaal als je er een hebt die het niet zo nauw heeft met de tijd… De Armani Exchange horloge zorgt ervoor dat hij precies op tijd en in stijl aankomt bij jullie dates. Dit is een ware musthave voor aan de pols van je vriend. De combinatie van de zwarte siliconen bad en de zwarte kast maakt dit een unieke horloge met een stoere uitstraling. Je kunt alle productinformatie van de Armani Exchange horloge hier bekijken.

Tip 5: Een schone lei

Letterlijk een schone lei geven. Valentijnsdag is natuurlijk een leuke en intieme avond voor jullie beiden. Het is dan wel de bedoeling dat jullie er allebei op zijn best uit zien. De boxer shorts van Calvin Klein zijn erg gewild onder de mannen. Ze zitten namelijk fantastisch goed (dit komt door de stoffen elastaan en katoen) en daarbij zien ze er ook nog eens goed uit. Verwen je vriend met een nieuwe set als Valentijnsdag cadeau. Je kan de Calvin Klein set hier bestellen.

Tip 6: Bron ter inspiratie!

Dit waren de Valentijnsdag cadeau voor hem tips… Wees gerust, we hebben een hele cadeautjes webshop vol liggen met originele cadeautjes. Hier hebben wij een aparte categorie voor hem. Daar kan je leuke cadeautjes en kleinigheidjes vinden om je dierbare lekker te verwennen tijdens Valentijnsdag. Veel plezier!

Laatste van Blog