Beste relatiegeschenken die je kan bedrukken 

Ben jij opzoek naar het perfecte relatiegeschenk dat je kan bedrukken? Wij hebben een aantal goede bedrukte relatiegeschenken voor je op een rij gezet. 

Er zijn klanten die je af en toe in het zonnetje wil zetten. Misschien ken je een bepaalde klant al zo lang dat je weleens wat wil geven. Dan kan je denken aan een relatiegeschenk dat je kan bedrukken. Het is eigenlijk een soort van gratis reclame. Hij/zij zal met jouw cadeau over straat lopen en daarmee zien allemaal mensen jouw bedrijfsnaam en/of logo. Een win-win situatie dus. 

Paraplu bedrukken

De herfst doet zijn intrede en na een heerlijk warme zomer laten we ons liever niet nat regenen. Als je per seizoen goed wil opvallen, dan is voor de herfst een ideaal geschenk om te bedrukken paraplu. Het valt enorm op wanneer jij een paraplu laat bedrukken. Daarnaast zijn ze ook gemakkelijk te bedrukken waardoor je ze in grote hoeveelheden kan krijgen.

Muts met jouw logo

Na de herfst komt de winter, en je wil natuurlijk wel dat je collega’s er warmpjes bij lopen. Waarom zou je daarom niet een muts bedrukken. Je kan mutsen krijgen in alle soorten en maten, en je hebt ze ook gewoon duurzaam geproduceerd. Vooral in de bouw, waar je ook in de winter buiten moet werken kan een muts ideaal zijn. Ik zou het dus wel weten als baas zijnde. 

Tegeltje met unieke tekst

Heb je passende uitspraken die een collega altijd doet? Laat deze dan bedrukken op een tegeltje. Of misschien heb je wel wijsheden die bij bepaalde collega’s passen. Dan kan je heel geoptimaliseerd tegeltjes bedrukken. Maar je kan natuurlijk ook kiezen voor een tegeltje met een quote van het bedrijf. Deze kan je meegeven aan bijvoorbeeld klanten. Iedere keer dat ze naar het toilet gaan zien ze weer de quote van jouw bedrijf voorbijkomen. 

Fleece deken bedrukken

Lekker met een dekentje op de bank. Als werkgever moet je willen dat je werknemers ontspannen na een lange dag werken. Iedereen doet dat op een andere manier. Maar veel pakken er een Netflix serie bij en liggen na een dag werken languit op de bank. Dan wil je als werkgever natuurlijk dat ze onder een bedrukt kleedje van jou liggen. Je kan kan gewoon een fleece deken bedrukken. 

Luxe balpen 

Je kan niet aan al je klanten hetzelfde relatiegeschenk geven. Met de één heb je een andere band dan met de ander. Zo zal je graag iets persoonlijkers of luxers willen geven wanneer je een klant al wat langer kent. Waarom zou je geen Parker pen geven. Je kan deze laten bedrukken en in een mooi hoesje cadeau doen. Parker pennen zijn dan ook de meest luxe cadeaus die je kan geven aan een zakenrelatie. 

Persoonlijke chocoladereep 

Het klinkt misschien gek, maar voor de zoete kauw kan je ook wat bedrukken. Zo heb je chocolade repen waarvan je de wikkel kan bedrukken. Af en toe is het best lekker om wat te geven. Je doet dit natuurlijk niet te pas en te onpas, maar eens in de zoveel maanden zullen je collega’s dit zeker waarderen. 

Laatste van Blog